Toata legislatia medicala in vigoare, ordonata logic si simplu de cautat - Noutati legislative, Proiecte de acte normative, Acte cu aplicabilitate in practica medicala - Newsletter GRATUIT cu cele mai noi aparitii legislative din domeniul sanatatii - Un site util oricarui doctor

AFISARE ACTE

Ordin 269 / 24.04.2014
ORDIN nr. 269 din 24 aprilie 2014
privind modificarea si completarea Normelor tehnice de realizare a programelor nationale de sanatate curative pentru anii 2013 si 2014, aprobate prin Ordinul presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 190/2013
IMPORTANT !!!

Pentru a putea vizualiza si descarca acest act normativ (precum si pentru a putea vedea numarul si data Monitorului Oficial in care a fost publicat, data intrarii lui in vigoare, etc.) este necesar sa va inscrieti pe site-ul legislatie-medicala.ro si sa platiti doar 99 lei / an.

In schimbul a doar 99 lei / an, aveti acces la toata legislatia medicala in vigoare.

Iar daca veti avea curiozitatea sa impartiti 99 la 12 luni, veti descoperi ca abonatii platesc doar 8,25 lei / luna. Stati! Opriti-va 1 minut din citit si ganditi-va cate lucruri inutile cumparam intr-o luna cu 8 lei si 25 de bani. Si atunci...???

Nu va mai povestim chestii de genul: "daca gasiti in alta parte mai ieftin ..... ", pentru ca n-o sa gasiti!

Abonament cu plata, cont existent

Daca sunteti abonat cu plata la zi, va rugam sa va inscrieti cu datele pe care deja le aveti.

Nume  Parola

Abonament cu plata, cont nou

Aceasta sectiune se adreseaza doar celor care doresc sa se aboneze pentru a putea vizualiza si descarca - cu numai 99 lei pe an - textul integral al actelor normative.

Cei care nu doresc sa se aboneze contracost pentru a vizualiza si descarca textul actelor normative, ci doresc exclusiv primirea Newsletter-ului gratuit, sunt rugati sa completeze doar datele din sectiunea aflata in partea dreapta a paginii, sectiune numita "Informare gratuita / Newsletter".

Pentru inscriere in vederea obtinerii statutului de abonat (pentru numai 99 lei pe an) va rugam sa dati clic AICI

Begher Dorin-Florian - Cabinet de Avocat va ofera consultanta juridica in domeniul legislatiei medicale.
Cu doar 99 lei pe an puteţi avea acces la textele integrale ale legilor din domeniul sănătăţii.

Chiar credeţi că nu merită ?????
© BEGHER DORIN-FLORIAN - Cabinet de Avocat 2009 - 2024
Home   |   Contact                  Termeni si conditii